Partners

Boost Your Talent partners

impulse.brussels- impulse.brussels stelt zich tot doel de “openbare gesprekspartner bij uitstek” te zijn voor al wie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest iets onderneemt, of het nu gaat om projectdragers, beginnende ondernemers, bestaande ondernemingen, kmo’s, zelfstandigen of buitenlandse investeerders.
Als draaischijf voor het bedrijfsleven in Brussel biedt impulse.brussels de ondernemingen de mogelijkheid om op één enkele plaats alle informatie te vinden over het oprichten of het uitoefenen (...)

lees meer

vzw BRAVVO

De vzw BRAVVO (Bruxelles Avance - Brussel Vooruit), die in januari 2004 door de raad van burgemeester en schepenen van de Stad Brussel werd opgericht, verzamelt alle preventieprojecten.
Haar missie is om buurtprojecten te ontwikkelen tot vermindering van het gevoel van onveiligheid, verbetering van het stedelijk leven en de strijd tegen sociale uitsluiting.
BRAVVO zal een geïntegreerde aanpak ontwikkelen, dat wil zeggen een actie waarbij alle belanghebbenden worden gesensibiliseerd in de (...)

lees meer